PÅ KINO
 • $planDetail.title

  Mamma Mia: Here we go again!

  Oppfølgaren til ein av tidenes største kinosuksessar er her!

   

  Gjer deg klar for ei ny, herleg filmoppleving! Ti år etter handlinga i den fyrste filmen ventar Sophie og Sky barn. Sophie har teke over drifta av Donna sin villa på den greske øya Kalokairi. Medan ho går gravid ynskjer ho å få vite meir om fortida til mora, og korleis ho møtte dei tre fedrene til Sophie. I tillegg bankar ein ny gjest på døra, Sophies bestemor, som ho aldri har møtt før.

   

  Det er duka for nye, morosame forviklingar og ei lang rekkje fengande ABBA- låtar i denne gledesspredaren av ein musikalfilm. Gle deg til eit gjensyn med gjengen frå den fyrste filmen, og ei rekkje nye bekjentskapar i sommaren sin desidert største kinofest! 


  on 01 aug
  to 02 aug
  fr 03 aug
  sø 05 aug
  kl. 19:00
  kl. 19:00
  kl. 18:00
  kl. 17:00
 • $planDetail.title

  Mission: Impossible - Fallout

  Tom Cruise er tilbake som Ethan Hunt i Mission: Impossible, og denne gongen er sjølvaste Preikestolen i Norge ein av destinasjonane!

   

  Eit IMF-oppdrag går feil, noko som får fatale konsekvensar for verda. Når Ethan Hunt prøvar å gjenoppta oppdraget, byrjar CIA å setje spørsmålsteikn ved motiva hans. IMF-teamet står foran eit intenst kappløp mot tida for å forhindre ei global katastrofe, medan både CIA og internasjonale terroristar gjer alt i si makt for å stanse dei.

   

  MERK! Medietilsynet har ikkje sett aldersgrense på filmen endå!


  fr 03 aug
  sø 05 aug
  kl. 21:00
  kl. 20:00
 • $planDetail.title

  Karsten og Petra på skattejakt

   

  Det er duka for den sjuande og siste filmen i serien om Karsten og Petra, denne gongen blir det skattejakt på Sørlandet!


  fr 10 aug
  sø 12 aug
  kl. 18:00
  kl. 17:30
 • $planDetail.title

  Skjelvet

  Norgespremiere på den nye norske storfilmen "Skjelvet" fredag 31. mai kl. 20:30! 


  fr 31 aug
  kl. 20:30