The Flash

Warner Bros. Pictures presenterer "The Flash", regissert av Andy Muschietti ("IT"-filmene, "Mama"). Ezra Miller vender tilbake som Barry Allen i den første solofilmen om DC-superhelten nokon sinne.

 

I "The Flash" kolliderer verdenar når Barry bruker superkreftene sine til å reise tilbake i tid for å endre på fortida. Då forsøket på å redde familien uforvarande endrar framtidea, fangast Barry i ei verkelegheit der general Zod har returnert. Han trugar verda med utsletting og det er ingen superheltar å be om hjelp. Med mindre Barry kan lure ein veldig annleis Batman ut av pensjonisttilværet og redde ein fanga kryptonar, då... Sjølv om sistnevnte kanskje ikkje er den han forventar. For å redde den verda han er i og å vende tilbake til den framtida han kjenner, må Barry bokstaveleg talt springe for livet. Men er det nok å gjere det ultimate offeret for å tilbakestille universet?

 

Ensemblet i "The Flash" inkluderar også Sasha Calle, Michael Shannon ("Bullet Train"), Ron Livingston ("The Conjuring"), Maribel Verdú (Y tu mamá también"), Kiersey Clemons ("Zack Snyder's Justice League"), Antje Traue ("Man of Steel") og Michael Keaton ("Batman").

 

Lengde: 2t 03min 

Aldersgrense: 12 år.

Premiere: 14.06.2023
Sjanger: Action / Eventyr / Drama / Fantasy / Superheltfilm
Nasjonalitet: USA
Språk: engelsk
Produksjonsår: 2023
Distributør: Warner Bros
 
 
DATO TID TITTEL PRIS SENSUR BILLETT
on 14 jun 20:00 The Flash 125/105 12 år Kjøp