Aquaman and the Lost Kingdom

Regissør James Wan og Aquaman selv, Jason Momoa, returnerer – sammen med Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II og Nicole Kidman – i oppfølgeren til den mest innbringende DC-filmen noen sinne. «Aquaman and the Lost Kingdom» kommer på kino i jula.

Etter å ha mislyktes i sitt første forsøk på å beseire Aquaman, drives Black Manta fortsatt av ønsket om å hevne sin fars død, og vil ikke la noe hindre ham i å knuse Aquaman en gang for alle. Denne gangen er Black Manta mer truende enn tidligere, med de eldgamle og mannevonde kreftene til den myteomspunne Svartforken i sine hender. For å beseire ham, trenger Aquaman hjelp av sin bror, og må dermed smi en usannsynlig allianse med nettopp Orm, den tidligere kongen av Atlantis. De må sette ulikehetene sine til side for å beskytte kongerike og redde Aquamans familie – og verden – fra fullstendig ødeleggelse. Alle skuespillerne er tilbake i rollene de spilte i den første filmen, med Jason Momoa som Arthur Curry/Aquaman, som nå balanserer sin plikt som konge av Atlantis med ansvaret som far. Patrick Wilson er Orm, Aquamans bror og erkefiende; Amber Heard er Mera, Atlantis» dronning og mor til tronarvingen; Yahya Abdul-Mateen II er Black Manta, besatt av tanken om å hevne sin far ved å ødelegge Aquaman og Atlantis; og Nicole Kidman er Atlanna, en sterk leder og mor med hjertet til en kriger. I tillegg dukker Dolph Lundgren og Randall Park igjen opp som henholdsvis kong Nereus og Dr. Stephen Shin. «Aquaman and the Lost Kingdom» er regissert av James Wan og produsert av Peter Safran, Wan og Rob Cowan. Warner Bros. Pictures presenterer en Atomic Monster / Peter Safran-produksjon, James Wan-filmen «Aquaman and the Lost Kingdom», på kino fra 20. desember.

Vis meir
Premiere
20.12.2023

Aldersgrense 12 årAlder: 12 år

Detaljar

Skodespelarar: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, Temuera Morrison, Amber Heard

Regissør: James Wan

Produksjonsår: 2023

Premiere: 20.12.23

Manus: David Leslie Johnson-McGoldrick, Mort Weisinger, Paul Norris

Land: USA

Sjanger: Action, Superheltfilm, Komedie

Språk: Engelsk

Undertekst: Norsk

Illustrasjonsfoto av operasalen, tatt ovanfrå mens det foregår øving på orkestergrava.

Utleige

Velkomen til å leige operasalen, kinosalen og foajeen – til alle typar arrangement.

Les meir om utleige

Oversiktsbilete av Operahuset Nordfjord og Eid vidaregåande skule sett vestover med fjorden i bakgrunnen

Ditt besøk

Aldersgrenser.  Universell utforming. Parkering. Mat og drikke. Billettinfo.  

Les meir om ditt besøk

Jente som står i graset på Lotsstøylen (seter) og strekkjer henda i lufta, med fjord og snødekte fjelltoppar i bakgrunnen

Alt i ein fjord

Nordfjord er Norge på sitt flottaste, høgste, lengste, mjukaste og tøffaste.  

Visit Nordfjord