FILMAR SOM KJEM, MEN SOM IKKJE ER LAGT UT FOR SAL ENDÅ
 • Ant-Man and the Wasp

  Ant-Man and the Wasp

  Norgespremiere på Eid kino onsdag 4. juli! 

   

  Fra Marvel Cinematic Universe kjem no "Ant Man and The Wasp", eit nytt kapittel med heltar som har den forbløffande evna til å krympe.

   

  I etterkant av "Captain America: Civil War" slit Scott Lang med konsekvensane av sine val som både superhelt og far. Medan han strevar for å balansere familielivet med ansvaret som Ant-Man, konfronterast han av Hope van Dyne og Dr. Hank Pym med eit nytt, viktig oppdrag. Scott må nok ein gong ta på seg drakta og lære seg å kjempe saman med Wasp for å avdekke løyndomar frå fortida.


 • Hotel Transylvania 3

  Hotel Transylvania 3

  Gled deg til tidenes monsterferie!

   

  Monstra frå Hotell Transylvania er tilbake, og denne gongen står dei ovanfor noko som er skumlare enn all verdens spøkjelse, vampyrar eller varulvar: familieferie! 


 • Ulvehunden

  Ulvehunden

  Basert på Jack London si klassiske forteljing!

   

  Ulvehunden er ei eventyrleg forteljing som utforskar forholdet mellom menneske, natur og dyreriket.

   

  I 1890 under gullrushet i Klondike møter vi Hvittann, ein ulvehund som opplever både det beste og det verste av menneskeheita. Etter å ha blitt skada og forleten etter ein hundekamp, får vi sjå livet hans utspele seg frå han var ein liten kvalp saman med mor si, og reisa som etter kvart vil føre han til dei ulovlege hundekamp-arenaene i Fort Yukon. Medan han blir frisk frå skadene sine utviklar Hvittann eti vennskap med to menneske som behandlar han med venlegheit og respekt.


 • Skyscraper

  Skyscraper

  Dwayne "The Rock" Johnson er tilbake i ein ny katastrofefilm, og tek actionsjangeren til nye høgder!  

   

  Den tidlegare FBI-agenten Will Sawyer (Dwayne Johnson) blir henta til Hong Kong for å jobbe som sikkerheitsansvarleg for verdas høgaste bygning, "The Pearl". Oppdragsgivarane insisterar på at bygget er fullstendig sikra mot alle eventuelle ulykker. Men då ein gruppe terrorister set fyr på bygget, blir den høge konstruksjonen plutseleg til verdas største brannfelle. Sawyer må finne ein veg inn i infernoet og trosse flammar og ekstreme høgder for å redde familien sin som er fanga der inne.